Hei vaan kaikki! Tulin juuri kaupungilta. Ostin kaikkea tarpeellista ja vähän tarpeetontakin. Täytyy varoa vauhtisokeutta, tai oikeistaan rahasokeutta, tässä vaiheessa kun näyttää että on muka kauhean paljon rahaa, kun on kaikki loma-ajan palkat ja lomarahat kopsahtaneet tilille.

Ilma on ihan mukavan lämmin, mutta mälsää kun koko ajan on tuollainen sateen uhka roikkumassa tuolla taivaalla. Ei viitsi lähteä mihinkään ulos hihhuloimaan kameran kanssa, kun ihan varmana saan jonkun ukkosmyrskyn niskaani jos sen teen. (Minussa on varmaan vähän sitä vikaa, että nyt alkulomasta luulen, että minun pitää kauheasti säntäillä koko ajan jonnekin, ettei loma mene vaan hukkaan. Kyllä se tästä kohta tasoittuu.)

Ikkunatkin pitäisi pestä. En pessyt niitä viime keväänä ja nyt ne ovat sitten juuri sen näköisetkin, ettei niitä ole pesty kahteen vuoteen. Ehkä huomenna. Tai ensi viikolla.

Taidan vetäytyä hetkeksi makuuasentoon, ruokalevolle, kun söin äsken mahani täyteen hyvää riisiä ja kanasuikalejuttua. Jälkiruoaksi on sitten mansikkamustikkakiisseliä, kunhan se ensin jäähtyy. Nam.

Käykääpä katsomassa myös uutta kuvapäiväkirjaani! Siellä on jo tälle päivälle uusi kuva.