Muistatteko sen hetkellisen hairahdukseni bloggerin puolelle silloin blogilistan uudistuksen aikoihin? Koska säästin sen blogin, kun palasin tänne, niin olen miettinyt mitä sillä tekisin. Tänään päätin aloittaa siellä puolella kuvapäiväkirjan. Julkaisen siellä siis joka päivä, tai ainakin pyrin siihen, kuvan joka liittyy jollain tapaa päiväni tapahtumiin. Idean varastin tietysti Tiinalta (ja monelta muultakin), mutta itse kuvaan kameralla, koska kännykässäni on huono kamera, eikä minulla ole edes piuhaa millä siirtää kuvia koneelle.

Blogin ulkoasu ja muut ovat ihan vaiheessa vielä, koska vasta opettelen bloggerin käyttöä, mutta kuvia sentään kai osaan siirtää sinne. Joten käykääpä katselemassa. Täällä siis.


Tänään olen melkein koko päivän siivoillut, tiskaillut, pessyt pyykkiä ja välillä jumittanut tietokoneella. Sitten tuli tunne, että on pakko päästä välillä ulos, ja kun näytti ettei vähään aikaan sataisikaan, niin lähdin kävelylenkille. Arvaahan sen miten siinä kävi. Kastuin kuitenkin. Onneksi oli vaan lämmin kesäsade, niin ei se oikeastaan haitannut. Ja kotona kastuin kuitenkin lisää, kun menin sitten suihkuun.

Vuodatus on ollut taas vähän tökkyrä tänään. Saapa nähdä kuinka tämän kanssa nyt käy. Kuvablogini ei tahtonut päivällä millään päivittyä blogilistalla, väitti vaan latausvirhettä. Nyt sekin on kyllä jo päivittynyt. Toivottavasti tämäkin.

1651435.jpg