Nyt on näköjään päässyt käymään niin, että näin kesän tultua minulla on nykyään niin paljon tekemistä viikonloppuisin, etten ehdi blogata ollenkaan. Ja se on oikeastaan pelkästään vain positiivinen asia. Ainakin itselleni.

Sitä vaan sitten luulisi, että kun on kerta elämää niin olisi jotain kirjoitettavaakin sitten näin maanantaisin. Mutta ei ole. Mitään erityistä ainakaan. Kävin lauantaina ensin päivällä yksissä valmistujaisjuhlissa ja sitten illalla kaksien ylioppilasjuhlien jälkipuinneissa kaupungissa baarissa. Hauskaa oli ja ilta meni melkein liian nopeasti.

Sunnuntai meni sitten loikoilun, guitar heron, pitsan ja television voimalla toipuessa. Ja American Idolin finaalin tietysti! Oikea mies voitti, vaikka sen kyllä tiesinkin jo etukäteen, kun Voicen tv-kanava ystävällisesti pilasi jännitykseni perjantaina. Melkein jo ehdin luulla, että vältyn paljastuksilta, kun olin siihen asti onnistunut välttelemään kaikkea mistä se tieto olisi silmilleni tupsahtanut.

Tänään onkin sitten ollut tähän asti ainakin ihan tyypillinen maanantai. Töissä oli ihan hyvä päivä, vain ihastuspoika puuttui, koskapa iltavuoroviikko. Nyt aion lukaista muutamia blogeja, sitten menen ja otan kunnon päivänokoset. Viikonloppuna jäi uni vähän vähiin, joten olo on sen mukainen tänään. Väsynyt, mutta onnellinen.



Jack Johnson - Better Together