Jaa, pitäisikö sitä taas koittaa tehdä jonkinlaista selontekoa viikonlopustansa. Vihjeenä kiinnostuneille, että tuo kuvapäiväkirjan päivittäminen tuntuu olevan tällä hetkellä helpompaa kuin tämän sanallisen, niin kannattaa käydä sieltä vilkuilemassa kuulumisia joka päivä, vaikken täällä mitään sanoisikaan.

Minulla oli hirmuisen kiva viikonloppu. Kuten jo aiemmin mainitsin, perjantaina oli ohjelmassa yhden tutun pojan bändin keikka. Sen kanssa meinasi tosin käydä huonosti, koska alkuperäisen suunnitelman mukainen seurani perui lähtönsä. Mutta apu löytyi onneksi, kun Mimmu oli pelastava enkeli ja suostui lähtemään kanssani.

Kyseessä oli sellainen ilmainen tapahtuma Näsijärven rannalla Bikini Barissa, paikalla oli yhteensä viisi yhtyettä. Minä aion nyt käyttää tilaisuuden hyväkseni ja mainostaa hiukan tätä ystävieni bändiä. Käykääpä kuuntelemassa ja katselemassa poikien MySpace-sivua. Enkä ole yhtään puolueellinen, kun sanon että biisit on hyviä, paranevat vaan useammalla kuuntelulla, livemeininki on ihan huippu ja tykkään valtavasti tuon laulajan äänestä. Jos ette jaksa kuunnella kaikkia kappaleita, niin aloittakaa sille Creme Bruleella, jo on kumma jos ei uppoa. :)

Kunnon bändäreinä me tietysti sitten jatkettiin iltaan bändin poikien kanssa, ensin Bikini Barissa kuunnellen loputkin yhtyeet ja sitten keskustaan ihan oikeaan baariin. Baarissa oli huippu cover-bändi, joka soitti jotain rokkia, jonka tahdissa tuli tanssittua enemmän kuin muistan aikoihin tanssineeni. Kun oli kiva ja hyvä tanssittaja. Taisi siinä olla myös vähän halailua ja pussailuakin illan mittaan.. mutta ei siitä sen enempää. Hih.

Reissusta kotiuduin sitten lauantaina aamupäivällä, eilinen meni vähän krapuloidessa. Huono viinapääni kosti minulle taas liiallisen innostumisen seurassa juomiseen. Tänään kävin sentään äidin luona syömässä, mutta muuten on mennyt aika harakoille tämäkin päivä.

Olisin laittanut tähän lopuksi kuvan hienosta perjantaisesta auringonlaskusta, mutta vuodatuksen albumi ei nyt suostu yhteistyöhön kanssani. Ehkä laitan huomenna. Tai käykää katsomassa tuosta valokuva-albumistani, johon linkki löytyy tuolta sivupalkista. Kesäkuun kansiossa on luonnollisesti uusimmat kuvat.

Noin. Sainpas kerrattua viikonlopun tapahtumat lyhyesti ja mahdollisimman epäselvästi.