Sixx:A.M. - Life is beautiful

Toisin kuin noista eilisen postauksen (ja varmaan monien aiempienkin) kommenteista voisi kuvitella, niin musiikissahan ei tietenkään ole tärkeintä hyvän näköiset miehet. Mutta se on toki plussaa. Ja minkäs sille mahtaa, että söpöt pojan nyt vaan useimmiten tuntuvat tekevän hyvää musiikkia.

Mutta kun nyt kerta alettiin siitä ulkonäöstä puhumaan, niin jatketaan sitten vielä vähän. Joskus nimittäin saattaa käydä niinkin päin, että jossain bändissä on niiiin hyvän näköinen tyyppi, että sitä haluaisi melkein tykätä koko yhtyeestä sen takia. Kuten tuon yllä olevan videon kitaristipoika, DJ Ashba. Sen kun saisi pulloon. Tai vaikka tuohon sohvan nurkkaan istumaan ja näyttämään nätiltä. Tykkään kyllä tuosta biisistäkin, mutta en ole oikein innostunut bändin muista kappaleista.

1672538.jpg

Onhan tuolla kai jotain muitakin projekteja kuin tuo Sixx.A.M. En ole vaan vielä älynnyt kuolaamiseltani alkaa tutustumaan niihin. Pitäisi varmaan. Ties vaikka olisi hyvää musiikkiakin. Jos ei, niin sitten täytyy tyytyä pelkkään katseluun.

1672533.jpg

(Tuo on muuten wikipedian mukaan minua 3 vuotta vanhempi,
vaikka näyttääkin kieltämättä aika nuorelta pojalta)

Okei, se miehistä tällä kertaa. Tämä oli tällainen "ihan pakko purskauttaa ulos"-postaus, vaikka eihän tässä mitään järkevää asiaa ollut ja osa teistä (Tiina?) ei tajua luultavasti yhtään mitä minä näen tuossa hepussa. Mutta sehän johtuu vaan siis siitä, että jotkut eivät vaan ymmärrä hyvän päälle. :)

Nyt lopetan tämän höpöttämisen, ennenkuin alatte pitää minua ihan hurahtaneena. Hauskaa tiistaita kaikille!