Ennen blogattiin niin, että kirjoitettiin postaus, julkaistiin se ja mentiin blogilistalle painamaan päivitä heti-nappia. Nyt blogataan niin, että käydään ensin tarkistamassa blogilistalta koska oma blogi on menossa seuraavan kerran tarkastukseen, huomataan että alle tunnin sisään, kirjoitetaan pikavauhtia postaus, jäädään odottamaan ja huomataan, että kun blogi sitten pääsee tarkastusjonoon, niin se viipyykin siellä useamman tunnin. No, ehkä tämä tästä pikkuhiljaa. Toivon.

Kesän tulo aiheuttaa myös pakkomielteisen tarpeen ostella uusia vaatteita. Olen ostanut esimerkiksi kaksi kivaa hametta, nyt vaan odotellaan lämpimiä kelejä. Ja eilen ostin yhden t-paidan joka suorastaan huusi hyllystä minua ottamaan itsensä mukaan. Ihan tavallinen t-paita, mutta tuo teksti oli niin vastustamaton.

1553044.jpg

Vaikka en minä niin mini nyt olekaan..

Tuon eilisen musiikkikisan vaihtoehdot eivät aiheuttaneet suuria riemunkiljahduksia ihmisissä, näyttää siltä, että Mötley Crüe vie voiton ihan nostalgiapisteillä. Jäinkin miettimään että olinkohan ihan viisas, kun jätin laittamatta oman suosikkini koti-aiheisista biiseistä vain sen takia, että ajattelin sen olevan monelle outo, eikä siksi välttämättä uppoa. Kokeillaanpa.. mitäs sanotte tästä? (Tässä ei tosin mennä niin onnellisesti kotiin, kuin noissa eilisissä kappaleissa.)

(Tuossa videon alussa muuten lukee kappaleen nimi näemmä väärin. Sen pitäisi olla "..but home is nowhere". En mene sitten ihan takuuseen onko nuo kaikki muutkaan sanat ihan oikein tuossa..)