1436343.jpg

Voi tätä maailman menoa nykyään. Olen ihan shokissa. Muumipeikkoa on pahoinpidelty Tampereella. Pääsiäisenä jo, mutta nyt vasta kertovat. Mitä pahaa Muumipeikko on kenellekään tehnyt? Voiko tässä maailmassa luottaa enää mihinkään?

"Pääsiäislauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hämeenpuistoon Tampereen taidemuseon Muumilaakson edustalle pystytetty pronssinen Muumipeikko-patsas joutui kaltoin kohdelluksi. Veistos irrotettiin jalustaltaan ja paiskattiin maahan. Rytäkässä se sai niin pahan kolhun, ettei sen korjaaminen onnistu. Ainoa mahdollisuus on valaa muumiveistos uudelleen."

Koko uutisen voi lukea täältä.

Siitä muistuikin muuten mieleeni, että tuossa yksi aamu töihin mennessäni havaitsin Hämeenkadulla postilaatikon, joka oli mielestäni omituisesti keskellä katua. Mihin lie oli sekin matkalla. (Lisäys: Kyseessä oli siis sellainen Postin oranssi laatikko, johon ihmiset jättävät kirjeensä yms.)

Tänään onkin paljon ohjelmaa luvassa. Kohta pitää alkaa ahkeraksi, tiskata ja pestä pyykkiä ja ehkä vähän siivotakin. Sitten lähdenkin bussittelemaan toiselle puolen kaupunkia Tiina-siskon luokse iltaa istumaan. Luvassa on siis hauska ilta, mikäli vanhat merkit pitävät paikkaansa.

Hauskaa lauantaita teillekin kaikille!

P.S. Jos olette elämää vailla, niin sellainen löytyy eilisen postaukseni kommenttilaatikosta. Kävi ihan itse kommentoimassa minulle. Elämä.