Tänään on ihan selvästi kevättä ilmassa. Ja rinnassa, ainakin minulla. Vaikka aamulla olikin olevinaan kylmä, peräti 9 astetta pakkasta! On se kylmä tälle talvelle. Nyt paistaa aurinko ja se ihan selvästi lämmitti jo ihan erilailla kuin talvella.

Päivän ilon aihe on tänään se, että ihastuspoika muutti viime viikonloppuna ja nyt se sitten kulkee tästä lähtien aamuisin samalla bussilla minun kanssani töihin. Tai kulki jo eilenkin, mutta eilen oli toinenkin poika meiltä töistä samassa bussissa. Mutta tänään sain ihastuspojan ihan kokonaan itselleni koko bussimatkan ajaksi. Jei! Siinä ehtii jutella paljon kaikenlaista, paljon paremmin kuin töissä, jossa olemme niin lähellä, mutta niin kaukana toisistamme kuitenkin.

Älkää silti huoliko, ei tämä blogi ole muuttumassa pelkäksi ihastushöttöhöpinäksi, vaikka tuo kyseinen henkilö onkin nyt taidettu mainita jo useammassa postauksessa peräkkäin. Tämä oli vain nyt pakko vielä purskauttaa ulos. Koitan saada aivoistani puserrettua ulos vielä muitakin ajatuksia tästä eteenpäinkin.

Keväistä keskiviikkoa!

1348548.jpg