Niinhän siinä kävi, että Breaking Benjamin pätki Bon Jovin eilisessä musabattlessa 4-0. En tiedä kuinka paljon äänestysvilkkauteen on vaikuttanut eilinen Vuodatuksen tökkyröinti ja sen jälkeinen yöllinen ja pitkälle tähän päivään jatkunut kommentoinnin katkolla olo. Siksipä mielipiteensä noista biiseistä saa käydä sanomassa vieläkin, jos siltä tuntuu. Jatkoaika ikäänkuin. Ehkä Bon Jovi kirii vielä voittoon! (hih, en usko edes itse siihen)

Kun tässä nyt on tästä säästä jauhettu, niin tulipa mieleeni, että tiedättekö mikä on mielestäni sellainen hauska sivusto, jolla on kiva joskus hengailla. Tiehallinnon kelikamerasivut! Kätevät sivut, joilta näkee ihan käytännössä millainen ilma missäkin on, jos syystä tahi toisesta haluat tietää miltä sää näyttää juuri nyt vaikkapa Helsingissä tai Rovaniemellä. Ja toisekseen, jos klikkailee niitä ihan pohjoisen Suomen kameroita, niin saa välillä hienoja maisemiakin ihan kaupan päälle. Tiedä sitten mahtaako ketään muuta viihdyttää moinen sivusto, vai onko se vain joku minun ihan oma pikku omituisuuteni, että saan iloa elämääni sieltä joskus kun ei ole muuta tekemistä.

Lopuksi jatketaan vielä vähän eilistä tuuliteemaa. Kappale, joka olisi kyllä ansainnut olla eilisessä kisassa mukana, mutta muistin sen olemassa olon vasta tänään! Minä tykkään.