Minun oli eilen tarkoitus tehdä erästä melko suuritöistä koulujuttua, joka on erittäin tärkeä tämän loppurutistuksen ja valmistumisen kannalta. Ja arvatkaapa mitä minä tein? Lähdin kaupungille jouluostoksille! Jostain syystä se alkoi eilen tuntumaan ehdottoman tärkeältä toimenpiteeltä suorittaa. Ja arvatkaapa montako joululahjaa ostin? Aivan oikein, en yhtään.

Mutta koska eilen laistin velvollisuuteni lähtemällä shoppailemaan, niin arvatkaapa mitä olen tehnyt tänään koko aamun? No vääntänyt sitä turkasen koulujuttua tietysti! Erityistä potkua sen tekemiseen antoi sähköpostistani lukemani ilmoitus, että tehtävän palautuspäivä on nyt ensi keskiviikkona.

Nyt on sormet krampissa ja niskat ja hartiat jumissa (kannattaisi opetella se ergonominen työskentelyasento varmaan), mutta olenpahan voitonpuolella tässä hommassa. Aion pitää nyt hyvin ansaitun tauon tuosta työstä ja tarkistella sitä vielä sitten hiukan myöhemmin ja lisäillä juttuja jos jotain lisättävää tulee mieleen aivojen tästä virkistäydyttyä.

Pidän teille kaikille virtuaaliset blogishampanjabileet sitten jos tästä urakasta selviän kunnialla!

Huoh.