Joulusiivous on tehty. Vaikkakin tekemistä vähän meinasi häiritä televisio, josta tuli mäkihyppyä keskellä päivää. Voin sen nyt teille tässä tunnustaa. En ole mikään urheiluihminen, enkä seuraa juuri mitään urheilulajeja, mutta kun mäkihyppyä tulee, niin minä liimaudun television ääreen, jos vain suinkin mahdollista. En osaa sitä sen tarkemmin selittää, eikä lähipiiristänikään ole oikein herunut ymmärrystä moiselle innostukselle, mutta niin se vain on. Olen jo ihan pikkutytöstä lähtien seurannut sitä aina yhtä innoissani.

Käytin tosin osittain aikaa myös hyödyllisesti kisojen aikana, koska jouduin olemaan olohuoneessa luonnollisestikin television ollessa siellä, niin siivosin ja järjestelin kirjahyllyni, joka oli päässyt vähän elämään omaa elämäänsä kaiken kirja- ja tavarapaljouden kanssa. Nyt se on taas laitettu ojennukseen.

Loppupäivän aion laiskotella. Tallensin äsken televisiosta tulleen Painajainen ennen joulua, ja aion katsella sen vielä tänään. En ole nähnyt sitä koskaan aikaisemmin. Sen lisäksi aion katsella illalla kakkoselta Täällä pohjantähden alla-elokuvan. En ole nähnyt sitäkään koskaan, mutta olen lukenut kirjan ja haluan siksi nähdä elokuvankin.

Enää kaksi yötä jouluun. Iloista lauantaita ja joulunodotusta kaikille!

1150497.jpg