Tuolla edellisen postauksen kommenttilaatikossa sain haastetta musameemiin, mutta se vaatii hiukan ajatustyötä, joten tein ensin tällaisen toisenlaisen musiikkijutun, tässä kun ei tarvinut osata juuri muuta kuin käyttää soitinta ja kirjoittaa. Willeltä löydetty.

1. Avaa Winamp, iTunes tai mikä tahansa musiikin toisto-ohjelma.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 20 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

1. Maj Karma - Aavasaksa
No olipa yllätys, että ihan ensimmäiseksi tökkäsi Maj Karmaa. Pidän tästä kappaleesta kyllä, mutta ei herätä mitään suuren suuria tunteita. Maj Karma nyt vaan on ollut jo vuosia suuren suuri suosikkini ja Ylppö on niin ihku.

2. Amorphis - Leaves Scar
Ihan okei biisi. En ole mikään suuri Amorphis-fani, osasta kappaleista tykkään kovastikin, osasta en. Nykyisellä laulajalla on hieno tukka!

3. Stone Temple Pilots - Big Empty
Tämähän onkin kiva biisi! Oikein piti jäädä kuuntelemaan, että mikäs se tämä on, vähän päässyt hautautumaan unohduksiin. Rauhallinen ja kaunis kappale.

4. Hybrid Children - Barricade Boy
Hybrid Children on siis Maj Karman ohella toinen suursuosikkini, jolta omistan kaikki levyt myös. Olen nähnyt bändin valitettavasti vain kerran livenä. Lisäksi minulla on jonkin sortin fiksaatio laulaja-Jassen punaiseen kiharapehkoon. Ja on se muutenkin ihan söpis.

5. Charon - Failed
Charonista löytyy ehkä yksi parhaista miesäänistä mitä tiedän. Tämäkin on vallan mainio biisi. En kai huonoja kappaleita tosin soittolistalleni huolisikaan.

6. YUP - Voi hyvä luoja mitä nyt?
Yup on sellaista musiikkia mitä joskus jaksaa kuunnella ja joskus ei, riippuu vähän mielentilasta. Exäni oli suuri yup-fani, jonka kanssa ollessani oikeastaan vasta tutustuin yhtyeeseen.

7. Hybrid Children - We can't act no more
Nyt tulee sitten jo toinen samaa bändiä, mutta minkäs teet, kun sitä täältä löytyy. Kappaleesta lainaus: " Meanwhile we're doing fine! I'm doing fine, feelin' OK! I'm happy! Life's so beautiful. I couldn't ask for more."

8. Sentenced - Shadegrown
Olen vähän myöhässä herännyt Sentenced-fani, tajusin sen viimeisen levyn aikaan, että tämä bändihän on loistava, ja se ihan vähän harmittaa, koska en sitten koskaan saanut mahdollisuutta mennä keikalle ja nyt se on jo liian myöhäistä. Tämä biisi ei ehkä ole ihan parhaimmistoa minun makuuni, mutta menettelee.

9. Linkin Park - Bleed it out
Tämä on sellainen hyväntuulen biisi, joka tempaisee mukaansa vaikka väkisin!

10. Kyyria - One white, one brown
Pidän Ville Tuomen äänestä. Tämä kappale on loistava!

11. Tehosekoitin - Valonkantaja
Tehosekoitin on nähty livenä useampaankin kertaan silloin kun olivat vielä olemassa. Tämä on vähän sellaista nostalgiamusiikkia nykyään. Otto oli nuori ja kaunis ja musiikki vei mennessään.

12. Led Zeppelin - Communication breakdown
Jos olisin ollut olemassa tuohon maailman aikaan, niin Robert Plant olisi ollut aika hot!

13. Negative - Misery
Siitäkin huolimatta, että Negativea pidetään teinityttöjen bändinä, niin minä uskallan kyllä sanoa ääneen tykkääväni bändistä. Jonne osaa laulaa, ja se ainoa livekeikka jonka olen nähnyt, oli loistava. Tämä kappale on ihan bändin parhaimmistoa. (Vaikka suurin suosikki bändiltä onkin Until you're mine, jossa laulaa Sentencedin Ville Laihiala myös)

14. The 69 eyes - Devils
Tykkäsin 69 eyesistä siinä Blessed be ja Paris Kills levyjen aikaan kovastikin. Nykyään en niinkään, vaikka Never say die on näistä uusista biiseistä ihan tarttuva. Tämä devils on tällainen harmiton rallatus, kuuntelee ennemmin kuin selkäänsä ottaa.

15. Don Huonot - Hyrrä
Don huonojakin fanitin nuorena enemmän kuin nykyään. Kalle Aholalla oli joskus kauan kauan sitten aivan käsittämättömän pitkä ja hieno tukka. Muistaakseni.

16. D.A.D. - Rim of hell
Tätä yhtyettä tuli kuunneltua vähän joskus nuorena, sitten siskon kanssa kävimme nyt pari vuotta sitten bändin keikalla, kun tulivat Tampereelle ja heräsin tajuamaan yhtyeen hienouden uudelleen. Suosittelen. Vaikkakin juuri tämä kappale on vähän tylsä, soitin valitsi huonosti nyt, mutta suurin osa muista biiseistä on aika loistavia.

17. Lauri Tähkä & Elonkerjuu - Pitkät pellot
Lauri Tähkä on parempi livenä kuin levyltä. En jaksa juurikaan kuunnella tätä kotona, vaan sormi heilahtaa hyvin äkkiä next-nappulalle. Tämä kappale on toki yhtyeen parhaimmistoa.

18. Alice in chains - It ain't like that
Siskon aivopesun tulosta. En ole ihan niin suuri fani kuin Tiina, tykkään joistain kappaleista, joistain en. Tämä on ihan jees.

19. Manic street preachers - Faster
Tämä yhtye poikkeaa ehkä jonkin verran yleisestä musiikkimaustani, mutta tykkään ihan valtavasti. Tämä kappale on sellainen hyväntuulen kappale kanssa, melkein alan täällä jo pomppimaan.

20. Suburban Tribe - Nothingness
Ville Tuomi laulaa taas. Tykkään miehen äänestä edelleen. Yhdessä vaiheessa olin kovastikin hurahtanut suburban tribeen, nyt se on vähän ohitse se pahin into, mutta tämä kappale on kyllä loistava. Tältä yhtyeeltä suurin suosikkini on tosin Oil and water, jaksan kuunnella sen aina ja aina ja aina uudelleen.

Ja kuten huomaatte, minullahan ei siis ole kuin hyvää musiikkia.

Saa jatkaa jos tuntuu siltä. Jos jatkat niin huhuile kommenttilaatikossa, niin tulen mielelläni kurkkimaan.