Menin tekemään äsken jotain typerää. Nimittäin lukemaan pätkiä Pelimiehen käsikirjasta. Luoja minua auttakoon.

No, ei kai se niin paha ole, mutta vähän minua ahdistaa se, kun lyödään kaikki ihmiset samaan muottiin. Siis sekä miehet että naiset tässä tapauksessa. Kun minun käsittääkseni ihmiset ovat ihan yksilöllisiä, sukupuoleen katsomatta. Ei se voi toimia niin, että miehille sanotaan, että juuri tämä tapa on se millä saat naisen, koska mies toimii noin ja nainen toimii näin. Pöh.

Oikeastaan siellä oli yksi asia ylitse muiden mikä tökki pahasti. Nimittäin väite, että naiselle vuorovaikutustilanteet ovat peliä, joiden tarkoituksena on testata miestä. "Naisella onkin lukuisia miesehdokkaita ja hänen täytyy nopeasti saada selville, kenellä heistä on ne parhaimmat geenit." Sallikaa minun nauraa.. ei ole kauheaa ehdokasrivistöä näkynyt täällä päin!

Paras kohta oli mielestäni ehdottomasti tämä, jossa oli esimerkkejä naisten käyttämistä testeistä ja kuinka niistä selvitään. Naiset hoi, tunnustatteko olevanne tuollaisia?

01| Suunnitelmien peruuttaminen lyhyellä aikataululla tai hän ei ilmoita muuttuneista suunnitelmista etukäteen.
> läpäisy: et välitä ja sovit uuden ajan.

02| Nainen haastaa miehen muiden ihmisten edessä joko verbaalisesti tai fyysisesti.
> läpäisy: et joko välitä naisen haastamisesta tai sitten näytät ottamalla haasteen vastaan olevasi mies ja läpäiseväsi haasteen.

03| Nainen pelaa pelejä, kuten kysyy sinun numeroasi, eikä anna omaansa.
> läpäisy: et anna naiselle numeroasi saamatta naisen numeroa.

04| Nainen pyytää, kysyy, tai vaatii lahjoja tai palveluja.
> läpäisy: et anna naiselle lahjoja tai tee palveluita.

05| Nainen hermostuu tai dramatisoi ja katsoo hyväksytkö sen.
> läpäisy: et hyväksy hänen myöhästymistään etkä välitä hänen draamastaan.

06| Nainen myöhästyy tapaamisesta tai ei saavu laisinkaan.
> läpäisy: jos nainen myöhästyy, kerrot kuinka tärkeää on saapua ajoissa. Jos hän ei saavu ollenkaan esim. ravintolaan, niin pyydät frendisi syömään sun kanssa ja unohdat kyseisen naisen. Hän ei ole mitään niin erityistä, että voi kohdella noin sinua.

07| Nainen odotuttaa sinua olemalla puhelimessa, kun hän voisi viettää aikaa sinun kanssa, tai odotuttaa sinua tahallisesti ennen lähtöä.
> läpäisy: Jos odotat naista ennen deittejänne, niin otat naiselta puhelimen pois ja lopetat puhelun kohteliaasti. Jos nainen odotuttaa sinua muuten tahallisesti ennen lähtöänne, niin sanot että nyt mennään tai sitten hän menee yksin. Hän ei ole mitään, niin erityistä, että voi kohdella sinua tuolla tavalla.

Minä en ainakaan tunnusta toimivani tuolla tavalla. Hyvänen aika sentään. Miehet, älkää uskoko kaikkea hölynpölyä mitä teille netissä syötetään!