Tämä viikko on näköjään ollut pelkkää meemiä meemin perään, niin etten ole huomannut mitään kuulumisia edes kirjoitella. Niinkuin tässä nyt mitään suuri kuulumisia olisikaan, sitten viime tarinoinnin.

Ulkona on suurinpiirtein ärsyttävin ilma mitä vaan voi olla, tuollaista omituista tihkusumusadetta, ja kaikki silmälaseja käyttävät ihmiset varmasti tietävät kuinka mukavaa sellainen on. Pitäisi kehitellä varmaan sellaiset pienen pienet pyyhkijät silmälaseihin.

Eilen tajusin yhtäkkiä, että en oikeastaan ole tällä hetkellä erityisen ihastunut kehenkään miesihmiseen. Ja se se on melko outoa, jos tuntee minut ja tietää taipumukseni ihastua kovin heppoisin perustein. (Rakastumiseen vaaditaan kyllä sitten enemmän.) Mutta se ihastus menee myös nopeasti ohi, jos en saa minkäänlaista vastakaikua tai iloa siitä. Muutama on sellainen ihan kiva ja söpö ja mukava katsella, mutta ei mitään ihastusta tai flirttiä kenenkään kanssa. Se ajatus se iski kuin salama päähäni eilen illalla ja jätti sellaisen "no höh" -olon.

Siitä viime viikonlopun kainalointikaveristanikaan ei sitten ollut ihastukseksi. Taisin olla enemmän ihastunut siihen ajatukseen, että olisi kiva olla ihastunut, kuin siihen itse ihmiseen. Se onneksi valkeni minulle nopeasti, ettei tullut aiheutettua harmia mihinkään suuntaan.

Tämän hetken iloisin asia on se, että huomenna on perjantai. Marraskuu on ehkä vuoden väsynein kuukausi. Työmotivaatiokin on ihan nollissa.

Ai niin, mutta teinhän minä sentään eilen niin hyvää kalakeittoa, että ihan itsekin hämmästyin. Ja niin ison kattilallisenkin että sitä on syöty vielä tänäänkin, ja ehkä vielä huomennakin.

Mukavaa illanjatkoa ihmiset!