Tuossa eilen kun tuli tehtyä tuo sääpostaus, niin kaivoinpa tässä arkistoistani kuvan joka on otettu samasta paikasta, mutta viime vuonna tähän aikaan. Vuosi sitten huomenna, eli 15.11.2006 meidän pihassa näytti tältä. Huomatkaa koivu, joka ei ihan ehtinyt mukaan talven tuloon.

1060960.jpg

Minä en kyllä yhtään pistäisi pahakseni jos nytkin tulisi jo vähän lunta. On niin pimeää ja synkkää.

Paitsi Koskikeskuksessa on jo joulu! Alkaako se joka vuosi vähän aikaisemmin vai kuvittelenko vaan? Ihan hitusen on vaikea vielä lähteä mukaan siihen jouluhömpötykseen, kun ei ole edes talvi vielä kunnolla.

Sitten on vielä tämä väsymyskin. En tajua kuinka ihminen voisi nukkua vaikka vuorokauden läpeensä. Tai tuntuu siltä ainakin, tuskin oikeasti nukkuisin jos siihen olisi mahdollisuus. Nyt olen luonut päässäni siitä lumesta sellaisen taikavoiman joka pelastaa tullessaan koko maailman ja poistaa väsymyksenkin. Että sitä odotellessa.

Sirenitan luona oli eilen (ja vähän tänäänkin) puhetta talvikainaloista. Ikäänkuin vastakohta kesäkollille. Sellaisen tässä nyt ehkä tarvitsisi. Tai jotain muuta säpinää, niin tulisi eloa tännekin blogille!