Saako taas vähän valittaa ihmisten bussikäyttäytymisestä? Ei se mitään, valitan silti.

Ensinnäkin. Jos bussissa on hiukan täyttä, eikä vapaana ole enää sellaisia paikkoja, ettei joutuisi istumaan kenenkään viereen, niin pitääkö sitä jäädä siihen keskelle käytävää arpomaan, että kenenkähän viereen sitä sitten uskaltaisi istua? Luultavasti tämän tientukkeen takana on ihmisiä (kuten minä), joille olisi ihan sama mihin istuisivat, kun vain pääsisivät joskus sinne vapaille paikoille asti.

Toiseksi. Tämä ei tosin ärsytä, huvittaa vain. Joillain ihmisillä on ilmeisesti sellainen kuvitelma, että bussin pysäytysnappia ei ole soveliasta painaa liian ajoissa, vaan jäävät sormi napilla odottaman sellaista sopivaa hetkeä jolloin bussi on tarpeeksi lähellä pysäkkiä. Sitä en tajua. Miksi sitä nappia ei vaan voi painaa heti, kun tietää seuraavan pysäkin olevan omansa? Minusta on usein suorastaan pirullisen mukavaa painaa sitä nappia, kun näen tällaisen napin hivuttelijan odottavan hetkeään. Siis jos olen itse jäämässä samalla pysäkillä. Paitsi eivät ne tohkeissaan yleensä edes huomaa, että joku muu on jo painanut.

Se valituksesta, sitten muihin aiheisiin.

Tänään oli aamulla ihan törkeän kylmä. Vain kaksi astetta plussan puolella kun lähdin töihin. Ja taivas täynnä tähtiä! Näytti kauniilta. (Mymskäkö se tässä vasta ihmetteli jossain tähtien paljoutta?)

Minä olen tänään hyvällä tuulella erinäisistä syistä ja sen kunniaksi tahdon soittaa teille juuri tähän päivään sopivan laulun. Iloista perjantaita kaikille!

                

The Cure - Friday I'm in love