Nyt olisi kyllä melkein juhlan paikka. Tämä on nimittäin nyt kokonaista kahdessadas (200.) postaus tässä blogissa. Ja mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa tällaista pyöreää lukemaa, kuin osallistua tähän blogeja kiertäneeseen haasteeseen, jossa pyydetään kuvaamaan blogiympäristöään. Minua ei ole kukaan varsinaisesti haastanut, mutta osallistun silti.

Haastehan meni näin:

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa jne.) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Ja minähän kuvasin ikkunasta..

..oikealle
929533.jpg

...vasemmalle
929535.jpg

...ylös
929530.jpg

...ja alas
929528.jpg

Huomatkaa, että meillä päin on kiellettyä laittaa koiria roskikseen.

Minä siis kirjoitan tätä blogia kotona, makuuhuoneessa. Varsinainen näkymä tästä koneelta, suoraan näytön yli katsottuna, olisi valkoinen seinä, mutta ikkunasta avautuu sitten onneksi vähän muutakin katsottavaa.

Näytön yläreunaan olen teipannut tällaisen kuvan suojelemaan minua kaikelta tyhmyydeltä:

931086.jpg

En haasta ketään, mutta jos innostut kuvaamaan omaa bloggausympäristöäsi, niin huhuile siitä kommenttilaatikossa, niin tulen katsomaan.

Iloista tiistaita kaikille!