Apua. Toinen päivä jo, kun minulla ei muka ole mitään sanottavaa. Eilen en blogannut ollenkaan, nyt kirjoitan silläkin uhalla, että en saa yhtään järkevää sanaa ulos ja kyllästytän teidät kaikki. Kauhea stressi päivittämättömyydestä.

En tiedä olenko hukannut aivoni jonnekin, vai onko tämä jotain syyslamaa. Eilen olin ainakin niin väsynytkin koko päivän, etten oikein edes jaksanut lukea toisten blogeja. Lojuin vaan sohvalla. Ja päänsäryn takia jätin kouluillankin välistä. Ja podin siitäkin sitten kauhean huonoa omaatuntoa. Vaikkei meillä ole edes läsnäolopakkoa tunneilla. Paitsi helpottaahan se toki kurssien läpäisemistä, jos käy vähän kuuntelemassa opetustakin.

Aamulla töissä kuulin radiosta sen Sigin kappaleen, jossa lauletaan, että Ludwig van Beethoven soittaa radiossa jne. Tiedättehän sen? Minulle tulee aina siitä mieleen se yksi sketsi, oliko se Studio Impossiblessa vai Vintiöissä, joissa Niko Saarelan esittämä hahmo polkee pyörällä tosi reippaana ja iloisena, kunnes lopulta pamahtaa johonkin puskaan tai muuhun. Tuo Sigin biisi soi siinä taustalla. Se on ehkä yksi parhaita sketsejä mitä maa päällään kantaa.

Kuvittelin sitten tietysti löytäväni sen sketsin youtubesta ja laittavani sen tänne teidän kaikkien iloksi. No arvatkaa löytyikö sitä sieltä? Ei tietenkään. Pahkeinen. Toivottavasti joku teistä on kuitenkin nähnyt sen ja muistaa, se on niin hyväntuulinen pätkä. Te jotka muistatte, voitte kuvitella sen nyt mielissänne, kun en voinut sitä tänne saada kerta.

Blogimaailmassa on kampanjoitu bb-vapaiden vyöhykkeiden puolesta. En aio merkitä blogiani tuolla napilla, koska katson bb:tä, mutta voin sanoa, että täällä ei siitä tulla silti meuhkaamaan kovin paljoa, tuskin ollenkaan. Joten olkaa huoleti bb-vihaajat, voitte silti jatkaa rauhassa blogini lukemista.

Sen lisäksi on vastakampanjoitu Teho-osasto vapaan alueen puolesta, en aio osallistua siihenkään, koska seuraan myös tehistä. Hah. Olen tällainen kapinallinen, enkä suostu valitsemaan leiriäni.

Hauska olisi vain tietää, että mikä siinä bb:ssä on sellaista, että se nostattaa niin voimakkaita mielipiteitä? Onhan maailma muutenkin täynnä ohjelmia, joita kaikki eivät seuraa tai eivät siedä, mutta ei niistä silti pidetä niin kovasti meteliä.

Viikonloppuja vaan kaikille, ohjelmamieltymyksiin katsomatta!



Lopuksi vielä jumppaohjeet viikonlopuksi, sopii kaikille:

865543.jpg