Joku saattaa muistaa, että olen säännöllisin väliajoin (eli kahdesti) tänä kesänä mutissut täällä, kun joku mukava naapuruston ihminen päästää koiransa keskellä yötä irti pihassa, eikä sitten tahdo saada otusta palaamaan luokseen, vaan huutelee sitä kurkku suorana ja herättää ainakin minut kiljunnallaan. No, arvaatte varmaan, että se teki sen taas viime yönä!! Sama ihminen, sama koira. Ei ota opikseen näemmä. En vaan tajua.

Tänään olisi sitten siivouspäivä. Kotini on jäänyt jotenkin hunningolle, kun en ole kahtena edellisenä viikonloppuna ollut kotona, ja arkisin en jaksa oikein panostaa. Ja kauppaankin pitäisi raahustaa.

Illalla aion sitten palkita itseni laiskottelulla. Saatan ehkä ostaa itselleni siiderin tai kaksi. Ja katsoa Unelmien sielunmessun, joka tuli televisiosta tuossa vasta, mutta en ehtinyt sitä silloin katsoa. En ole sitä aikaisemmin nähnyt, mutta olen kuullut väitettävän melko ahdistavaksi elokuvaksi. Toivottavasti en ahdistu pahoin.

Ja kas, tästä saankin taas hyvän syyn soittaa teille hiukan hyvää musiikkia, koska elokuvan pääosanäyttelijä Jared Leto osaa myös laulaa! Ja hyvin osaakin. Kuunnelkaa.