Hei vaan kaikille! Olen palannut takaisin kotiin. Muuten oli ihan mukava reissu, mutta vettä satoi lähes tauotta koko ajan. Paitsi sitten pari tuntia ennen kotiin lähtöä alkoi kirkastumaan. Melko yllättävää.

Olenko ennen sanonut, että mikään ei kyllä voita oikeaa puilla lämmitettävää saunaa? Mutta uimaan en yhäkään uskaltanut, edes saunasta. Oli aina olevinaan jo niin koleaa ulkona, kun saunominen meni usein niin myöhään iltaan. Vilukissa arkajalka minä.

Tapasin myös Sakun. Saku oli pieni, noin sormenpääni kokoinen sammakko.

723449.jpg

723452.jpg

Huomaatteko, että Sakun kohtaamishetkellä ei muuten myöskään satanut! Ja se tapahtui lauantaina.

Kaakkuripariskunta viihdytti meitä myös oleilemalla järvellä erinäisiä kertoja. Oletteko ikinä kuulleet sitä ääntä, kun kaakkurit intoutuvat huutamaan kurkut suorana muuten hiljaisella järvellä? Se on melko vaikuttava kokemus.

723505.jpg
kaakkurit saa isommaksi klikkaamalla

Yritin lauantaina kuvata myös samaisen pariskunnan ylilentoa digikamerani videolaitteella, mutta linnut olivat nopeampia kuin käteni ja kamerani yhteensä.

Siinäpä ne tärkeimmät ensikuulumiset reissusta, nyt koitan paneutua hiukan muihin blogeihin. Blogilistallani on päivittynyt poissa ollessani aivan vallaton määrä blogeja. Menee ehkä koko yö niitä lukiessa!