Tuli tuosta eilisestä Sakusta mieleen toinenkin sammakkojuttu. Tämä tapahtui kun asuin vielä saman katon alla edellisen mieheni kanssa. Asuimme rivitaloasunnossa.

Yhtenä yönä heräsin ihan kummalliseen ääneen. Olohuoneen suunnalta kuului ihmeellistä kopsahtelua tai pientä tömpsähtelyä. Mies ei tietenkään herännyt siihen. Muutaman tovin keräsin rohkeutta, ennenkuin uskalsin lähteä katsomaan mikä pitää sellaista ääntä. Ja mitä löysinkään. Sammakko loikki olohuoneen nurkassa, tietokonepöydän alla!

Vaikka en sammakkoja varsinaisesti pelkääkään, niin minähän en niihin kuitenkaan koske. Eipä siis auttanut muu kuin mennä herättämään mies pelastustoimiin. Mies oli kyllä, kiukkuisena herätyksestä, erimieltä asian vakavuudesta ja meinasi että vedetään vaan makuuhuoneen ovi kiinni ja annetaan sammakon olla yön yli. Mutta itseni tuntien, tiedän etten varmasti olisi nukkunut silmäystäkään enää, jos olisin tiennyt mokoman otuksen olevan naapurihuoneessa loikkimassa. Ei auttanut miehen muu kuin kömpiä ylös ja kauhean kiroilun saattelemana jahdata sammakkoa ympäri olohuonetta. Tuli sitten vasta aamulla virkeämpänä mieleen, että jos olisi heittänyt jonkun pyyhkeen tai vastaavan sammakon päälle, niin ei ehkä olisi loikkinut niin vimmatusti karkuun. Mutta kyllä se lopulta jäi satimeen ja joutui ulos kuitenkin.

Aamulla, kun asia jo nauratti miestäkin, mietittiin että ovi takapihalle oli ollut kyllä auki illalla, mutta suljettuna jo parikin tuntia ennen nukkumaan menoamme. Eli sammakon oli tarvinut piileskellä jossain asunnossa jo silloin kun vielä olimme hereillä. Ovela kaveri.

*****
Nyt pitää olla sormet ja varpaat ristissä pari päivää ja toivoa, että se loputon saderintama on vihdoin luovuttanut. Ainakin torstaina ja perjantaina saisi mielellään olla kaunis ilma!

724619.jpg

*****
Kaikki muut olivat testanneet maallisen arvonsa sillä välin kun olin maailmalla. Testasin siis minäkin.
 $3405.00The Cadaver Calculator - Find out how much your body is worth. From Mingle2 - Free Online Dating

Mingle2 - Free Online Dating