Melkoinen tuuli käy Tampereella tänään! Hiukan vaan väärään suuntaan, muuten olisin voinut säästää bussimaksussa, kun tuuli olisi työntänyt minut kotiovelle. Nyt piti käyttää kauppakasseja painoina, että pysyi maassa siihen asti että bussi noukki keskustasta kyytiin.

Ja arvatkaapa kenellä oli viikon viimeinen työpäivä tänään! Otin yhden omalomapäivän perjantaille, että saan pitkän viikonlopun. Ah onnea. Tänään onkin sitten ollut vaan päivät ihan sekaisin päässä, välillä olen luullut että on perjantai ja välillä jostain syystä, että olisi tiistai. Ja välillä olen unohtanut etten mene perjantaina töihin. Toivon että muistan sen kuitenkin perjantaiaamuna.

Työpaikallani muuten on kaksin kappalein sellaisia varsin mukiinmenevän näköisiä miehiä, joissa on mukava lepuuttaa silmiään töiden lomassa. Vaan nytpä toinen heistä onkin irtisanoutunut ja lähtee muualle töihin muutaman viikon kuluttua. Eihän sellainen nyt käy päinsä ollenkaan! Pitäisi vähän ottaa huomioon naistenkin tarpeet työpaikoilla, hyvännäköisillä miehillä ei ehkä pitäisi olla irtisanoutumisoikeutta laisinkaan. Lohduttaudun tässä sillä, että sentään se toinen silmänilo vielä jää taloon.

---

Ystäväni Paavo Parveketonttu, joka ei liity mitenkään edellä käsiteltyihin asioihin, haluaa toivottaa lukijoilleni oikein hauskaa keskiviikon jatkoa!

                        591075.jpg