Ostin eilen uuden puhelimen, kun alkoi hermo mennä vanhan temppuilevan puhelimen kanssa. Uusi on ihana pinkki söpöys. Mutta kun on taipumusta solmia tunnesiteita kaikenmaailman esineisiin, niin nyt se vanha puhelin näyttää niin surulliseslta, yksinäiseltä ja hylätyltä tuolla pöydällä. Ja kun se vanhakin on ihanan söpö pinkki. Joudun muistuttelemaan itselleni koko ajan, että miksi se uusi puhelin piti ostaa. Kun sen vanhan kanssa nousi savu korvista milloin mistäkin syystä! Olkoonkin vaikka kuinka söpö..

Tänään on luvassa paljon kaikkea jännää. Suomi-Venäjä jääkiekkopeli. Ja euroviisut. Ja American Idolskin mahtuu sinne väliin, mutta se ei ole kyllä tänä vuonna kovin jännä, kun en oikein osaa kannattaa ketään ylitse muiden. Viime vuonna oli sentään Chris Daughtry!

Pitää tästä alkaa laittautumaan kuntoon ulkomaailman kohtaamista varten, ja matkustaa kisastudioon. Viisutunnelmaan voi virittäytyä tällä minun ehkä kaikkien aikojen viisusuosikilla. Latvian osallistuja vuodelta 2000, Brainstorm ja My star, olkaa hyvä! Herttainen laulajapoika.