52%How Addicted to Blogging Are You?

Mingle2 - Dating Site


Blogiaddiktiuteen kuuluu tietysti tämä hakusanojen listailu ja ihmisten käsittämättömän viisauden ihmettely. Eli viimeisimpiä hakusanoja, olkaapa hyvät.

milloin lehmää on syytä varoa (Minä varoisin niitä kyllä vähän aina, on ne niin arveluttavan näköisiä otuksia)

lehmät röyhtäily (Edesauttavat kuulemma kasvihuoneilmiötä mokomalla toiminnallaan!)

toukat sängyssä (Jos minulla olisi toukkia sängyssä, saattaisin ehkä olla tekemässä jotain muuta kuin guuglaamassa niitä, luultavasti menisi vaihtoon koko sänky, tai ainakin patja ja kaikki petivaatteet ja lakanat, yök)

rakenus leton (Niin että mikä että?)

sää tampereella juuri nyt (Aurinkoinen näyttäisi olevan, usein ikkunasta ulos katsominen auttaa. Jos et omasta ikkunastasi näe juuri tampereen säätä, niin tuo minun sivupalkkini säätyttö on osoittautunut harvinaisen paikkaansa pitäväksi, että siitä saa tulla katsomaan koska vain!)

albania tarut (Tämä kuulosti kiinnostavalta, tietääkö kukaan mitään kivoja taruja albaniasta?)

30 seconds to mars beautiful lie kokoelman musiikki järjestys (Tässä oikein taas hakulausemuodostuksen helmi. Ja kaikenlisäksi, ei se Beautiful lie ole edes mikään kokoelma, vaan ihan virallinen levy. Kaikkeen tällaiseen löytäisi kyllä tosi kätevästi vastaukset ihan wikipediasta, ainakin jos on engannin kieli ja hakusanat hallussa. Ja kyllä se suomenkielinen wikipediakin näemmä osaa auttaa näissä ulkomaan asioissa joskus.)

Mitenkä minusta tuntuu, että hakusananikin ovat jotenkin tylsempiä kuin muilla ihmisillä?